TOKAT / MERKEZ - Yavuz Selim Özel Eğitim Meslek Okulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, çocuklarımızın özenle hazırlandığı ve sunmak için heyecanla beklediği etkinliklerle misafirlerimizin de katılımıyla kutladık.

Mrt

Daha önce Yeşilırmak MTAL'de öğrenciyken okulumuzda eğitimine devam öğrencilerimize anlamlı ziyaret. Önceki okullarının idareci ve öğretmenlerinin kendilerini ziyaret etmesi sonucu mutlulukları gözlerinden okunan öğrencilerimiz kendilerine hediye gelen tatlıları da arkadaşlarıyla paylaştı.

Mrt

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret etti.

Şbt

İnşaatları tamamlanan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete giren okulumuzunda içerisinde bulunduğu Tokat İli Özel Eğitim Kampüsü'nün resmi açılışı yapıldı. Törende Anayasa Komisyonu Başkanı Av. Yusuf BEYAZIT, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf TEKİN, Milletvekilimiz Mustafa ARSLAN, Milletvekilimiz Cüneyt ALDEMİR, Valimiz Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanımız Av. Eyüp EROĞLU ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri kurdele kesti. İliimize hayırlı olsun.